HLTC-Hoogerheide-logo

Social menu top

Het lidmaatschap van Hoogerheide

H.L.T.C. Hoogerheide beschikt over een fraai gelegen tennispark met 10 gravelbanen, waarvan 9 met verlichting. Het park, gelegen aan de Ceintuurbaan 2a, is eigendom van de vereniging. Het beheer van de vereniging is in handen van het bestuur, dat daarbij wordt geassisteerd door diverse commissies.

Het streven van Hoogerheide is van oudsher om een gezonde mix te handhaven tussen recreatie- en competitiesport. Dit betekent dat er circa 40 teams aan de verschillende competitievormen meedoen, maar tevens dat er een groot aantal evenementen voor recreanten wordt georganiseerd. De organisatie van allerlei clubevenementen is in handen van leden, al of niet in commissieverband. Voor de vereniging is het belangrijk een beroep te kunnen doen op de hulp van haar leden of de ouders van de juniorleden. Het zou kunnen dat u vanuit uw beroepsmatige achtergrond diensten kunt aanbieden of dat u ervaring heeft op het gebied van organiseren. Daarom staan op het aanmeldingsformulier enkele vragen, waar u kunt aangeven hoe u ons van dienst kunt zijn.

Ieder seniorlid dient per seizoen tenminste twee bardiensten te verrichten. Dit helpt ons de contributie en de prijs van consumpties op een zeer redelijk niveau te houden. In de praktijk heeft de bardienst nog een ander voordeel: Het is een mogelijkheid plezierig contact met andere leden te hebben en de bardiensten versterken het clubgevoel.
Inschrijving voor de 2 verplichte bardiensten kan via de website van 24 februari t/m 26 maart en op woensdagavond 5 april van 20.00-21.00 uur in het clubhuis. Niettemin bieden we de mogelijkheid bardiensten af te kopen. Informatie daarover vindt u op de website onder het kopje 'Bardiensten'

De KNLTB spelerspassen kunnen vanaf 1 april opgehaald worden aan de bar gedurende de openingstijden van het clubhuis, mits uw contributie is voldaan. Indien u in de loop van het tennisseizoen lid wordt, kunt u,  nadat de contributie is voldaan, uw pasje aan de bar in het clubhuis afhalen.

Evenementen

17
mrt
Lentekriebelstoernooi
18
mrt
Start Worldtour (Rood/Oranje)
8
apr
Start Competitie Groen
11
jun
JRT* en Open Enkel Jeugdtoernooi Hoogerheide
23
jun
JRT* en Open Dubbel Jeugdtoernooi Hoogerheide

Sponsors

Advertenties